(Android/iOS) Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller kodovi povećavaju dragulje
Mar 12, 2022 17:32:09 GMT -8
Post by sirapandformya on Mar 12, 2022 17:32:09 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller 2022 version ▞▞▞
Ponekad kasni, ali sviđa mi se priča
Zabavna je, ima vrlo lijepu umjetnost i likove i dobru priču. Iako ih normalno otključavanje kovanicama nakon nekog vremena postaje malo zbunjujuće. Ali dobivanje novčića putem videozapisa na neki način rješava taj problem--
Seluler balap mobil permainan Balapan mwgd
Ne postoje takve riječi koje mogu opisati koliko je ova igra nevjerojatna! TOPLO PREPORUČENO ❤ jako volim umjetnost! N jako volim radnju... Sukob ove priče natjerao me da vrištim usred noći! Kako sam bio užasnut i sva ta neizvjesnost me ubija! Bilo je tako lako razumjeti i igrati ovu igru tako da mi je omogućila da se usredotočim isključivo na priču... POTPUNO NAJBOLJA MEĐU NAJBOLJIMA OD SVIH IGRA S PRIČOM KOJE SAM IGRAO! ! Veselim se još 😘
Zašto su mu potrebne moje datoteke?
Jako sam volio ovu igru. Instalirao sam ga samo zato što mi je Fantom iz opere jedna od najdražih predstava. Ali navukao sam se odmah u prvom poglavlju! Prilično je zabavno, lako i zanimljivo za igru. Također igrači paze na onu mačku u hodniku kraj menadžerovih vrata, možete dobiti besplatne novčiće klikom na mačku🙀 (on/ona vas tjera da gledate oglase za $ $$lol) Storyline je fantastičan i lijep... Dugačak.. Trebalo mi je 6 mjeseci da ga završim.. U svakom slučaju, svaka čast i poštovanje razvojnim programerima.🙌🙌🙌🙌
Apsolutno OBOŽAVAM ovu igricu!!! ❤ Prije svega zato što je Christine PLAVUSA, konačno, baš kao u originalnom romanu. Također, Fantom nije napola zgodan i nije polumaskiran. Grafika je super slatka i na mjestu. Igrica mi se do sada svidjela i siguran sam da ću je voljeti do kraja. Što drugo reći? Beskrajne zvijezde ⭐⭐⭐⭐⭐!
Ne učitava se kako treba
Ovu igricu stavljam na svoju listu želja već duže vrijeme, pomalo sam je zaboravio. Ali kad sam je konačno odigrao, nije me razočaralo! Ima tu lijepu ravnotežu izgleda slatkog, ali s tamnim tonom priče. I glazba! Tako sjajna igra! A opcija gledanja oglasa za prikupljanje tokena samo to čini boljim!
Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller Adventure pmft
Nevjerojatna igra! Volim umjetnički stil, grafiku i način na koji je priča sastavljena odjednom. Završio sam igru i čekam nova izdanja o novim idejama koje imate za svoje buduće igre. Igrat će se kroz Dr. Jekylla i Mr. Hydea dok čekate! Volite svoje igre!
Ova igra je apsolutno nevjerojatna! Kao doživotni obožavatelj Fantoma iz opere, željno sam iščekivao izlazak ove igre (prije toga sam igrao fenomenalne Jekyll and Hyde). Do sada me definitivno nije razočarala! Prekrasna umjetnost, glazba, pomna pažnja prema detaljima i organska ekspanzija priče čine ovu adaptaciju jednom od najperspektivnijih koje sam do sada doživio. 💕 Definitivno must play za svakog obožavatelja priče!
Nisam puno toga igrao, uopće. Ali za sada je igra lijepa i mehanika je dobra. Ali jedna stvar koja mi se isticala je da imaju upozorenja o okidaču koja su navedena na početku i ne vidim dovoljno toga i to je mali, ali prekrasan detalj koji ovu igru stavlja iznad drugih već
Ne volim čak ni trilere, ali simpatična estetika i pažnja na detalje u priči su prilično impresivni, u čemu uživam. Otkrio sam da igram bez prestanka. Kao što igra kaže, ne bih preporučio onima koji imaju PTSP ili traume u vezi s glasnim zvukovima, duhovnim traumama ili emocionalnim zlostavljanjem. Ova igra postaje prilično intenzivna. Iznenadilo me koliko je zastrašujuće postalo, no ipak dajem 5 zvjezdica za estetsku i impresivnu priču.
Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller Adventure puml
Igra je vrlo nevjerojatna, ali zašto moramo kupiti cijelu igru?
Volim igrati ovu igru, ali Farewell Party mi je najmanje omiljen, jer je jednu nagradu za fusnotu teško pronaći. Niti jedan od nagovještaja neće mi reći gdje su.
Fantasma de Ópera - misterio juego novela visual Aventura hkfz
Phantom izgleda slađe od Original Phantoma. Christine izgleda ljepše nego ikad. Želim se udati za Fantoma, on je ljubav mog života!!!!
Volim igru. Od priče do umjetničkog djela...sve je bilo savršeno, ali zapravo sam želio da jedan od završetaka bude fantom koji će završiti s christine ili barem ne umrijeti lol.
Nevjerojatna igra, tako zanimljiva i uvijek se nešto novo nađe do samog kraja.
Do sada jako uživam!!😍😍👌👌
To je stvarno dobra igra, ali samo bih volio da postoje druge opcije kako možete kupiti stvari u igri kako biste nastavili čitati poglavlja. Ali općenito, ima dobru priču poput originalnog Phantom Of The Opera i nećete požaliti što ste ga igrali.
Nevjerojatna adaptacija! Oduvijek sam volio originalnu knjigu Gastona Larouxa "Fantom iz opere", a priča ove aplikacije to čini. ne samo uključivanje scena iz knjige, već i dodavanje poglavlja između onoga što čitamo u knjizi. Umjetnički rad je također NEVJEROJATAN! Od srca bih preporučio kupnju igre! ali ako ne možete, postoji mnogo mogućnosti da dobijete valutu besplatno!
Bilo je malo dosadno, ali lijepo
Upravo sam završio igru i bilo je divno! Iako je bilo malo zbrke u jednom od posljednjih poglavlja gdje je Christine bila lik na slici iznad dijaloga iako je govorio vikont, bez obzira na sve to je dobro napisano i mogu iskreno reći da je puno bolje od dr. Jekyll i gospodin Hyde. Nastavite s dobrim radom i nastavite stvarati još ovakvih igara!
Igra je tako nevjerojatna, a priča je također tako ljupka, ali kako sam započeo 2. poglavlje reklame se ne pojavljuju, ali stvar je u tome da novčići ovise o gledanju reklama, zar ne? Ne mogu gledati oglase i stalno mi govori da nisam spojen na internet, ali nema ništa loše s mojom internetskom vezom. Molim vas pomozite mi. Želim igrati ovu igru dalje.
Ova igra je prekrasna. Nakon što sam obožavatelj mjuzikla i knjige, obožavam ovu verziju! Iako je Phantom tragičan i svakako vrlo jedinstven u ovoj interpretaciji, bila je to vrlo divna igra! Umjetnička djela su prekrasna, glazba i izraz karaktera su fenomenalni - sve je to učinilo još emerzivnijim. Volio bih vidjeti verziju Drakule od tebe, MazM-a, jer očito briljiš s gotičkim horor knjigama, ali bio sam vrlo sretan što sam vidio tako sjajnu igru od tebe! Samo su pogreške bile nekoliko tipkarskih pogrešaka.
Savršeno, ali teško za mene aoo, prestao sam igrati, Lmao-
Jedna od najboljih igara koja uspijeva uhvatiti priču sa poprilično svim detaljima. Ostalo me zadivljeno, a umjetnost je uistinu zadivljujuća. A ako se žalite na činjenicu da se poglavlja moraju kupiti, morate misliti na posao koji su ti ljudi uložili u ovu igru. I koliko su zapravo duga ta poglavlja. Nikad se nisam vidio opčinjen takvom igrom, ali ova me uspjela u potpunosti navući na ovisnost. Volite ga i samo tako nastavite!
Ova igra je jako lijepa i želim igrati više i voljan sam gledati oglase, ali pokazuje da nemam internetsku vezu kada očito imam odličnu wifi vezu ... molim popravi ovo jer ne mogu čekati više da igram ovo i Ne mogu ga kupiti jer sam švorc
Nevjerojatno je, ali ne mogu ažurirati zadnje poglavlje, javite mi ako ste ga popravili i hvala!! Spektakularnije je igrati igru, nego čitati knjigu. Čini se kao da ste u zlokobnoj priči. Hvala na nevjerojatnom radu i imam malu molbu ako se možete nositi. Volio bih priču zasnovanu na 'Drevnoj Koreji' koja oduzima dah. I još jednom hvala na vašem vremenu i razmatranju.
Ova igra ima sjajnu umjetnost, senzacionalnu glazbu i zadivljujuću priču (zasad sam na 2. poglavlju). Ova igra je drugačija od većine drugih... Na potpuno je novoj razini. Volim jeziv osjećaj koji mi pruža. Nemam baš novca da potrošim na igre pa mi se svidio sustav oglasa. Sve u svemu, drago mi je što sam mogao igrati ovu sjajnu igru! Dragi programeri, nastavite vrijedno raditi!
Iskustvo igranja je nevjerojatno (moram reći za onoliko koliko sam igrao do sada), ali u posljednje vrijeme postoji problem. U početku sam mogao učitavati reklame svaki dan i igrati onoliko koliko bi bilo podržano, ali od posljednjih nekoliko dana uopće nema dostupnih oglasa (pokazuje 0). Obično igram u vrijeme kada se ograničenja oglasa osvježe za dan, ali zbog ovog problema ne mogu nastaviti priču. Nadam se da ću dobiti pomoć da to riješim. p.s. brzina interneta je stabilna
Dosadno
Toplo bih preporučio ovu šarmantnu adaptaciju vizualnog romana! Ima prekrasna umjetnička djela, mnogo detalja za klikanje i istraživanje, a značajka prikupljanja fusnota za upoznavanje povijesnih referenci također je bila zaista zanimljiva. Neke su se miniigre pomalo ponavljale (npr. igra sekvence sjećanja svaki put kada otvorite tajna vrata), a druge su bile nekako besmislene (npr. kuckanje po vratima jednom da bi se "kucalo"), ali sveukupno je to bilo vrlo zabavan i impresivan način doživljaja priče. 9/10
Tako dosadno. To nije igra, to je priča na koju se može kliknuti.
SVIDJELO MI SE. Veliki sam obožavatelj i Fantoma iz opere Gastona Lerouxa, Joela Schumachera i Andrewa Lloyda Webbera, pa sam se zaljubio u ovu igru. To je sjajna mješavina svih elemenata koje volim u tim verzijama. Igra vam doista upada u novčanik ako ste voljni kupiti sav sadržaj pa vam predlažem da pričekate popuste i ponude, ali osim toga, te kupnje se apsolutno isplati. Umjetnost je prekrasna i samo bih volio da je možemo preuzeti kao pozadinu.
Igrao sam i Jekyll i Hyde i sada sam do sada upravo završio 2. poglavlje u ovom i moram reći da mi se jako sviđa! Obje igre su jako dobro napravljene, sama umjetnost i priča su bili prekrasni, sve ostalo u njoj je briljantno!!♡ Jedva čekam vidjeti, što ćete još stvoriti!
Zasada je dobro
Sviđa mi se što su likovi prekrasni i priča je tako dobra! Preporučam igrati ovu igru! Sada sam u 2. poglavlju i gledao sam oglase, ali kad sam gledao 3. oglas, dao mi je samo 35, ali mi treba 60, pa hoću li se sutra vratiti i pogledati 3 oglasa za svaku stvar?Za sada vam je vrlo lijepa daje jezivu vibru, a uz glazbu vam daje doživljaj ritma, nadmašio je moja očekivanja, umjetnost je nevjerojatna i možda sam, a možda i ne, simpatična za detektiva, christine i fantoma mogu ili ne.
Promijenio sam ocjenu jer sam igrao više igre. Dok sam igrao ovu igru sve sam više uviđao koliko je cijela priča pažljivo osmišljena i kako je umjetnost bila lijepa. Istina je da se prvih nekoliko epizoda 2. poglavlja čini prilično razvučenim, a ponekad je SFX nepotreban kao i neke od reakcija lika, ali općenito sam oduševljen njihovim pripovijedanjem. Toliko voliš priču da je preboliš, likovi su tako dobro napisani da sam ostao zbog njih.
Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller સાહસિક sqi
Početak igre nije bio posebno zapeljiv, a iskustvo nije ono što se očekivalo. "Jezivo i živopisno" je podcijenjeno, jer mi je od prve sporedne priče bilo muka. Duhovi nisu osobito privlačni, a zvučni efekti likova (osobito zvuk čestog gutanja, npr.) su na razini invazivnih, a ne imerzivnih. Za pričanje tako dobro poznate priče potrebno je barem zanimljivije ili dinamičnije igranje ili stil kako bi se igrači ponovno predstavili na novi način.
Volim umjetnički stil i razgovor! Bilo je super zabavno i tako nadrealno iskustvo igrati igru temeljenu na mojoj omiljenoj priči i mjuziklu!! Jedini mali problem koji sam imao bio je s animacijom ako likovi, pogotovo Jammes koji se previše vrtio i usporava dijalog i čini ga prilično neugodnim pomicanjem kroz razgovore, osim toga nastavite s dobrim radom 👍👍
Dobro, samo ograničite novčić da biste imali sljedeću priču. Nedostaje malo vremena
Una magnífica forma de enseñar una preciosa novela, su forma de jugar estilo novela visual es muy entretenida. Lo único negativo que podría reseñar es que a partir del segundo capítulo necesitas monedas para desbloquear la continuación por lo que a veces puedes tardar.
Priča je lijepa, a sučelje izvrsno. Iako moramo gledati hrpu reklama kako bismo dobili novčiće za otključavanje poglavlja, nije važno sve dok je priča sjajna. Jedini razlog zašto nisam dao 5 zvjezdica je taj što nisam bot..
Jedina stvar koja me posebno zasmetala je činjenica da je igraču dano vrlo malo izbora koji je zapravo bio važan. Svjestan sam da bi to zakompliciralo mnoge stvari za programere i dosta odstupilo od načina na koji su htjeli proći ovom adaptacijom, no po mom mišljenju to bi stvari učinilo puno zanimljivijima. Iako sam jako uživao, osjećao sam da je bilo puno propuštenih prilika. Volio bih vidjeti što sljedeća utakmica ima za ponuditi.
Ova igra je ponovno zapalila moju ljubav prema Fantomu iz opere. Ne samo da je glazba u igri prekrasna i očaravajuća - posebno Erikov glas, umjetničko djelo igranja cjelokupne pozadine i detalji likova su lijepo izrađeni. Čak je i priča kroz igru napisana vrlo dobro. Kad bih ovu igru mogao ocijeniti s više od 5 zvjezdica, rado bih to učinio. MazM je napravio tako nevjerojatan posao stvarajući ovu igru, jedva čekam vidjeti što još stvaraju.