Post by sirapandformya on Mar 12, 2022 17:50:18 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה עוד אסימונים ▞▞▞
▞▞▞ Vlinder Story: Dress up games 2022 version ▞▞▞
משחק כיף אבל כל הזמן יש פרסומות🐈
לפרסומות רבות. אתה צריך תוספת לכל מה שאני שונא את זה כשמשחקים יש כל כך הרבה פרסומות ובכל זאת יש לי משחק עם אינספור כמויות של פרסומות.#dontgetit.
זה טוב וזה משחק נהדר אבל קצת עצבנתי עם כמה פרסומות
סלום
זה סתם להלביש אישה
אני באמת אוהב את המשחק הזה, אבל כן זה נכון, יותר מדי הוספות ;(
משחק הלבשה ואיפור חמוד אבל בלי עלילה זה משעמם אחרי סיבוב אחד או שניים
אני כל כך אוהב את המשחק הזה!! יש אתגרים מהנים והרבה תלבושות. אני נותן למשחק הזה 5 כוכבים כי אני מקבל תלבושת בחינם אם אני מדרג 5 כוכבים. גם אני אוהב את האיפור, אבל יש הרבה דברים שאתה צריך לצפות בפרסומות כדי לקבל.
אני אוהב איך אתה יכול להלביש את הדמות איך שאתה רוצה, אבל כמעט את כל החפצים שאתה צריך לראות כמו ולמה נועדו ההודעות אם אתה לא יכול לדבר עם אף אחד וכל מה שאתה עושה כל הזמן צץ עם הרבה פרסומות
🥰😍😘💛💜❤
טוב בתיאוריה, אבל הרבה יותר מדי פרסומות. יש להשתמש במודעות כדי לקבל תגמולים, אך לא לכפות כל 5 שניות של משחק.
המשחק הזה מיועד רק לבנות ואנחנו יכולים להתלבש ולהיות יפים זה מקוון זה פשוט כל כך כיף רק בנות אוהבות משחקי התלבשות כמוני!!!🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 הרבה אני לא יכול להפסיק לשחק בו כל פעם אפילו כשאני מבוגר כמו 30 או משהו טוב אני יודע שאמרתי את זה 20 או 10 פעמים בערך אני אוהב את המשחק הזה כל כך כל כך כל כך הרבה שאני לא יכול להפסיק לשחק בו לעולם לא להפסיק
Muito bom
הרבה פרסומות. המשחק מהנה, אבל הפרסומות הופכות את המשחק ללא מהנה
כל כך הרבה מודעות. אפילו לא יכול לשחק את המשחק. כל 20 שניות אתה מקבל מודעה של 30 שניות. מְגוּחָך. אפילו לא ראיתי אפשרות לשלם מחדשלהזיז אותם.
ובכן בהתחשב בכך שלא יכולתי לעבור את מסך הטעינה... אני אתן דירוג בסדר
Space Cadet Defender Invaders Arkadspel pznp
ובכן זה לא כל כך נהדר אז הסרתי את ההתקנה שתמיד נראה שיש לו פרסומות אקראיות אז אל תתקין אני חוזר אל תתקין אם זה הבעלים המשחק הזה הוא מטומטם פרסומות אקראיות צצות קדימה אחי, אתה יכול היה לעשות יותר טוב וכל המשחקים שלך הם מטומטמים😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 סליחה על זה שזה היה בשביל הבעלים
Vlinder Story: Dress up games கேஷுவல் ggy
מדהים
זה משחק מדהים אני אוהב את הפרטים ועוד זו הזדמנות גדולה לאנשים להתקין זה פשוט כל כך מגניב
כשאני צופה במודעה של שמלה ומיד כשלבשתי את השמלה היא נתנה לי מודעה נוספת, ואת רוב הדברים שם אתה צריך לצפות בפרסומת. יש הרבה מודעות
רק כוכב אחד כי זה טוב עם אתה יכול לעצב אבל למודעות רבות זה אמר לי לדרג מתי אפילו לא שיחקתי עדיין! אני שונא את זה אני מסיר את זה ביי xxx <3 אוהב את כולכם תישארו בטוחים!
יותר מדי מודעות. גם מאוד מטעה נראה כמו משחק פלאש.
Vlinder Story: Dress up games Казуални masd
אה זה משעמם עם הזמן
עדיין לא שיחק. אספר לך מאוחר יותר
הדאגה שלי אוהבת את המשחק הזה, היא אומרת שזה המשחק הכי טוב שהיא שיחקה אי פעם, היא אוהבת משחקי התלבשות אבל זה בעיניה הטוב ביותר. זה לא מפגר והיא אומרת שאין כל כך הרבה תלבושות ושהיא חייבת לצפות בפרסומות עבורן אבל לא כל כך אכפת לה. ביי😁😄
זה מאוד נחמד😍😍, אבל הבעיה היחידה היא שיש כל כך הרבה פרסומות, אבל חוץ מפרסומות הכל כל כך טוב ❤️
יותר מדי מודעות הסיבה היחידה שיש לו הרבה ביקורות של 5 כוכבים היא שאומרים לך אם אתה נותן לו 5 כוכבים אתה יכול לקבל תלבושות אקסקלוסיביות יותר
זה כיף אני אוהב את זה הדבר היחיד הוא שהלוואי שהיו עוד תלבושות שאני יכול להשיג בלי לצפות בפרסומת אבל חוץ מזה אני אוהב את המשחק.
מקוון פובא יאן קונג מקוון די קו פו איפאפאסה
כל כך כיף
It Dose no't play😵😵😵😵😵
אני אוהב את המשחק הזה. האתגר טוב מאוד והבגדים יפים. ובבקשה אין הרבה פרסומות
עמהו
המשחק הזה די משעמם, אין הרבה דברים "מהנים" לעשות. גם משהו שאני לא אוהב הוא כשאני בוחר להלביש את האישה השחורה זה גרם לי להלביש את האישה הלבנה. בבקשה תשנה את זה כי אני רוצה להלביש אישה שחורה. אם אתה לא רוצה לשנות את זה אז לפחות הפוך את כל האווטרים שלך ללבנים למרות שאנשים אולי לא ירצו לשחק אז.
המשחק הזה הוא משחק טוב מאוד, אני אוהב את הרעיון אבל כדי לקבל רעיונות אתה צריך לראות מוסיף וזה מפריע לי מאוד ואני רק רוצה לעשות תלבושות ולא לראות מוסיף.