Post by sirapandformya on Mar 12, 2022 17:53:16 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu limitsiz pul ▞▞▞
▞▞▞ Fishdom 2022 version ▞▞▞
1523-cü səviyyədə kalamarları xilas etməli, 12 hərəkət qalığı ola bilər, yalnız üç kalamar lazımdır, amma biri üzə çıxmayacaq. Niyə? günlərlə ilişib qalıb😔bu, sadəcə olaraq, səhvdir, bir kalamar, dörd hərəkət, iki işıqlandırma, işıqlandırma, kalamar yoxdur! kalamar! Oynamaq üçün pul verməliyəm?
Super⭐⭐⭐⭐⭐
Mini oyunlar qəribədir, lakin mən çətin səviyyələri sevirəm. Bəzən özümü saatlarla oynayıram.
Reklamdakı kimi deyil bir ulduzda düşmür
elaaa
Əla oyun Mən ona tamamilə aludə olmuşam, onu oynamağa başlayandan sonra onu söndürmək çətindir!
Mən balıqları xilas etmək üçün daha çox labirint istəyirəm. Həmçinin, Fishy Bankı açmaq və qazandığınızı əldə etmək üçün real pul ödəmək məcburiyyətində DEYİL.
oyunu endirdim amma 4-cü səviyyəni keçə bilmirəm. bütün plitələri sildim sonra donur abd mənə heç nə etməyə icazə vermir. çıxmağa və bağlamağa çalışdım, amma yenə də icazə vermir
Download Fishdom 6.13.0 - "Fish Empire" puzzle game for ...
Fishdom hack supports android devices and iphone / ipad so almost all may use this cheat tool. No need to ...
Göndərilən bu son yeniləmə ümumiyyətlə yenilənməyəcək. Bir saatdan çoxdur ki, gözləyir. Məyusluq səbəbindən həqiqətən zövq aldığım oyunu silməyə hazıram!
Super.
Mən bu oyunu sevirəm. Hətta çətin səviyyələr də əyləncəli idi. Çətin olmağı xoşlayıram. Ancaq bir həftədən artıq bir səviyyədə ilişib qaldığım yerə çatdım, çünki bir hadisə zamanı qızıl bilet almasanız, 8 canlı əldə etməsəniz, cəmi 5 canlı yayımınız var. Amma indiki səviyyələr, mən həyatımdan keçirəm və səviyyəni keçə bilmirəm. Bu oyunu oynamağa nə qədər xərclədiyimi əlavə etdim və daha xərcləməyəcəyəm. Mən onunla board alıram, günlər və ya həftələr hər gün eyni səviyyədə. Artıq əyləncə deyil.
Olduqca əyləncəli bir oyun kimi başlayır. Nəhayət, siz işə başladıqdan sonra onlar bu qeyri-ixtiyari "məclis" lövhələrini işə salacaqlar ki, siz vaxtın 80%-ni silməyəcəksiniz. İstənilən qələbə seriyası zamanı qazandığınız gücləndiriciləri itirəcəksiniz. Sanki yaxşı getdiyinizi bilirlər və sonra Sizi qəsdən yerə yıxır.Sadəcə oyun oynayaraq əylənməyə çalışdığınız zaman bu, olduqca əsəbi olur.
Əvvəllər bu oyundan həzz alırdım, amma indi oyun məni əsəbiləşdirir. Səviyyələr ağırdır. Çətin və super çətin səviyyələri sınamaq üçün az/az hərəkət edin. Həftələrlə bəzi səviyyələrdə ilişib qaldı. Bunun əyləncəli olacağı güman edilir. Çox məyus. Artıq bir neçə ildir ki, oynayıram, lakin oyunun yeni yeniləməsi pisdir.
Bu günə qədər həzz alırdım. Glitches məni turları bitirməyə məcbur edir və daha çox həyat almağa məcbur edir.
MƏN BU OYUNLA RAZI DEYİLƏM VƏ OLA BİLƏRƏM BAŞA DEYİLƏM
Elede yaxsi deyil
Super canli baliq oynu
Fishdom እንቆቅልሽ fsu
Mən çətinəm, amma sən bunu sınamaq və bunun necə olduğunu görmək əyləncəlidir, mən bir səviyyədə ilişib qalmışam və səviyyəyə nifrət edirəm, çünki onlar bu səviyyədə oynamaq üçün kifayət qədər hərəkətlər vermirlər.
Mən təqaüdçüyəm, 8 ilə yaxındır bu oyunu oynayıram, onu sevirəm, dostlarım və ailəm bu oyunu oynayır. Səviyyə nə qədər yüksəkdirsə, bir o qədər az hərəkət edirsiniz. Kredit almağa başlasanız da bir səviyyəni bitirsəniz, kredit almaq üçün xal qazanırsınız. Bu oyunda hansı xallardan istifadə edə bilməyəcəyinizi təxmin edin, bəs niyə istifadə edə bilməyəcəyiniz xalları əldə edirsiniz. (900), nə sökük.
Yeni yeniləmələr niyə bu qədər tez-tez olur?Bir ay ərzində bir yeniləmə olmalıdır, yoxsa oyunu siləcəm.yalnız 7 gündən sonra yeniləməni yenidən siləcəm?
Fishdom Пъзели dklq
Şəkilə alanmayın çox pisdi
Bir neçə il oynadı, yüksək səviyyəyə yüksəlməyə kömək etmək üçün çoxlu alış-veriş etdi. Yeni telefona keçəndə oyunu sıfırladım və müştəri xidməti kömək etmədi. Hesabımı və əvvəlki oyun gedişatını müəyyən etməyə kömək edən hesabım haqqında onlara məlumat göndərdim. Ancaq əvvəlki oyunda irəliləyişimi bərpa etmək üçün heç bir kömək təklif etmədilər. Çox məyusedici!
Bu mənim sevimlimdir! Telefonları qırıram və hər dəfə əvvəldən başlamalıyam! Bu, təkrar etməkdən çəkinmədiyim yeganə proqramdır!
Bu cür oyunları bura yüklüyənin Allah bəsini versin şərəfsizlər buna heç 1 qəpiyidə qoymaz
Oyun yaxsidi.tovsiye edirem.men coxdandir oynayiram bu oyunu.ama son zamanlarda elave sandiqdaki oyun hec xowuma gelmedi cox cetin verirler nece vaxtdir bir pilleni kece bilmirem naraziyam.xaiw edirem nezere alasiz.
Fishdom Пъзели dklq
PunBall פאזל bskr
Super oyundurrrr👍👍👍👍👍👍👍 ancaq MİNİGAME tez tez gəlsə yaxsi olar ancaq oyun super
Mən Güclü Komandadayam və hazırda yeni liderlə problemim var. Mən bu komandanı yaratmazdan əvvəl lider idim, amma dünən birdən telefonum bağlandı və komandadan ayrılmalı oldum, veteran qız oyunçunun adını tərk etdikdən sonra rəhbərliyi ələ keçirdi, amma mən hələ də bu komandadayam (artıq lider deyiləm) istifadə edərək digər telefonum. Bu yeni lider yararsızdır, dünən və bu gün 25 dekabr 2021-ci ildən komanda turnirində 0 iştirak. Fishdom lütfən, bu lideri yaratdığım komandadan çıxarmaqda mənə kömək edin.
Fishdom → Похожие игры для iOS - VGTimes
adaptiv və müxtəlif oyun. Mən hazırda 7962 səviyyəsindəyəm. Mən bir neçə əvvəl 1,98 dollar xərcləmişəm, lakin uzun müddətdir.
Fishdom እንቆቅልሽ fsu
azerbaycan ve ya turk dilinde olanda 5 ulduz verecem
Fishdom እንቆቅልሽ fsu
oyunu oynamaq əyləncəlidir və oğlum həqiqətən də bundan həzz alır, bu, ona darıxmamaq üçün bir şey vermək, oyun sizi fertinizin kənarında saxlayacaqdır.
Əgər pulla əşyalar almasanız, heç vaxt qazana bilməyəcəksiniz... hətta şans əldə etmək üçün kifayət qədər hərəkət də almırsınız... əyləncəli deyil
Yalnız onu götürmək üçün qızıl bilet aldım. Mən xahiş etdim və e-poçt göndərdim və heç kim kömək etməyə çalışmadı. Bu oyunu oynamayın. Buna dəyməz. Çox səhvlər! Mən oyunu çox bəyənirəm, amma oynamağa davam etmək çox baha başa gəlir. Mini oyunlar oynaya bildiyiniz kimi göründüyünüzü qeyd etmə, amma mən onları nadir hallarda görürəm. Amma xarakterləriniz gözəldir. Kiçik kalamarları sevirəm... çox şirin
Oyun əyləncəli başladı, lakin irəlilədikcə "fırıldaqçıları" görürsən ki, həyata keçməyən bombalar. Heç bir şeyi partlatmayan bombalar. Səviyyələri və daha az hərəkətləri məğlub etmək mümkün deyil. Hətta mövsümi keçidlər də... Keçən il bu oyuna başladığımdan bəri hər birini almışam və onlar mükafatları qazanmağı çətinləşdirir.. Misal: X amt yaşıl ədəd toplayın... Sonra sizə 100+ verirlər. yaşıl parçaları olmayan lövhələr! Həddindən artıq qüsurlu və sifarişçi dəstəyi mövcud deyil! Silinir.
Fishdom - 100% Free Download | GameTop
Hj
Mən ona 3 ulduz verirəm. Bu, yaxşı oyundur, lakin bunun səbəbi onun reklamında yalançı reklam edilməsidir. Əgər siz bura balıq döyüşləri ilə bağlı bir növ oyun olduğunu düşünərək gəldinizsə, heç bir zövq almırsınız. Bu, mənim sevmədiyim bir janr olan uyğun bir oyundur və bu balıq döyüşləri mini oyunlarda nadir haldır. Dediyi kimi, işində yaxşıdır, sevimli və çox reklam yoxdur.
Oynamaq əyləncəlidir, çətinlik səviyyələri heç bir şəkildə əlaqəli deyil. YouTube-da müəyyən səviyyəyə baxdığınız zaman icazə verilən hərəkətlərin sayı mənim əldə etdiyimdən qat-qat çoxdur. Məsələn, Səviyyə 386 mən 12 hərəkət alıram və bu asan bir hərəkət olmalıdır. You tube video 31 hərəkət?. Bunu keçməyə çalışdığım üçüncü gündür. Balıqlı bir şey gedir.
Bu əyləncəli oyundur, lakin ödəniş etmədən 92-ci səviyyəyə çatmaq və son bir neçə gün ərzində eyni səviyyədə qalmaq; tez bir oyun qazanmaq üçün ödənişə çevrilir. Burada hər kəsin dediyi kimi: alışlar olduqca bahadır və oyunda mükafatlar heç bir nəticə vermir. Görə biləcəyim bir oyundur ki, sizin pulunuzdan hədsiz miqdarda əmilir. Bu tip şeylərə çox diqqət edirəm. İllərdir başqa bir oyun olan “Sultanlar oyunu”nu oynayıram. Daha ədalətli model üçün həmin oyuna baxın.
Çox, çox çətin, lakin maraqlı oyun. Təkliflərim budur ki, oyun o qədər çətin olmamalıdır ki, insan əsəbiləşsin. Lütfən, səviyyələri bir az asanlaşdırın. Təşəkkürlər
526 da idim oyu öz0 belə dayandı. Yüklədim yenədə 2 günə bağlandı oyun. Nəsə xoşum gəldi. Belə şeylər olur deyə.